Friday, February 16, 2007

Woensdag 14 febr
Gister hebben we afscheid genomen van Sara, voor het eerst was het huis vol met vrienden kunstenaars en assistenten. Vandaag zijn we naar een Antiekmarkt gegaan en hebben we een paar plekken bezocht waar keramiek in grote ovens gestookt wordt. Door de vrouw van Augus suwake ze heet Titia (of dat is een bijnaam) is ingrid gaan twijfelen tussen hout en groot keramiek. Vandaar ons oven bezoek. Er wordt gevreest voor grote beelden, Mella is ook bang voor het niet echt soepele transport. Onze twee dozen met gereedschap en presentatie materiaal zijn dan ook nog niet aangekomen. We zijn naar een opening geweest in Cemeti van aziatische Cartoon tekenaars, de organisator organiseerd ook in Jakarta een animatie festival over een maand, daar ga ik natuurlijk ook heen.
foto's hieronder zijn van de serie Beelden in Java en Bali, die ik voor ingrid maak. De islam is op Java de godsdienst dus de beelden zijn vaak praktisch van aard (dit dorp verbouwd koffie, of twee kinderen per gezin is ideaal). Over het tot stand komen van dit soort beelden later meer.
Het internet gaat heel slecht vandaar dat de teksten niet corresponderen met de tijden dat ik ze schrijf, ik overweeg e stoppen met het blog

No comments: