Monday, March 26, 2007

27 maart
Inmiddels heb ik twee cusussen gegeven. De eerste was voor leerlingen van het IC (kunstacademie) de tweede voor kinderen, samen met Handy, bij tby (soort gallery).
De flexibele tijd is inmiddels al beroemd dat geld ook voor een les. alles begind te laat. Wat bijzonder is als ik het vergelijk met mijn werk bij de skvr in Rotterdam, is dat er bijna net zoveel ouders mee komen als kinderen, er word gezellig gepraat en geholpen, alles gebeurd op de grond, dat zou ik in Rotterdam ook wel eens willen uitproberen. Je weet nooit hoeveel kinderen er komen ook docenten weten dat niet. In plaats van twintig werden het dertig kinderen. Het was echt super leuk en er zijn hele leuke animaties gemaakt.
We zijn gisteren naar Solo geweest, en daar een serie performances gezien. Dat was wel heel erg jaren zeventig. (zie twee foto's iemand denkt dat zij een waringin boom is en de andere foto staart de kunstenaar het publiek in.)
De beelden van Ingrid zijn bijna af, er wordt ook savonds aan doorgewerkt door Budy en zijn broer, ziet er heel gezellig uit, de bezoeken aan hun werkplaats zijn heel erg leuk.
Ook een foto van de pink house waar wij leven en werken.

2 comments:

rob said...

Ha die Quinten,

Leuk je weblog te volgen, zo heb ik het gevoel er ook een beetje bij te zijn. Blijf posten, groet aan Ingrid, Mella en familie, en aan Eko. Succes, Rob Knijn

Bercc said...

He Neef,

Leuk om zo op internet over je te lezen en je bezigheden te volgen.
Ik hoop je weer een keer te zien.

Groetjes Berber